Založ si blog

Vládu s ním zostavovať nechceli ale na zachraňovanie zlepenca by im bol dobrý.

Pred voľbami dnešné strany zlepenca neváhali a zneužili otázky vzájomnej európskej pomoci na demagogické primitívne sľuby, v ktorých odmietali takúto pomoc. Dnes ich doba dobehla a teraz za tieto nezodpovedné výroky musia platiť politickými krokmi, ktoré sú v rozpore s ich vtedajšou demagógiou.

V pamätné dni keď Sulík držal balónik a pravica deklarovala svoju nenávisť a povýšenectvo k Ficovi tým , že odmietla vôbec prísť na jednanie o zostavení vlády, zasiali strany zlepenca svojou aroganciou a ignorovaním vôle skoro polovičky národa, budúcu úrodu revanše a škodoradosti.

Vysmiali sa všetkým požiadavkám opozície i vlastným sľubom o inom prístupe a uzurpovali si právo víťaza zobrať si v rámci slovenskej tradície všetko. Bolo to tak krátkozraké a hlúpe ,že bola len otázka času, kedy budú potrebovať aj hlasy nenávidenej a ignorovanej opozície.

Dnes nastal čas, že Sulík balónik už prestal držať, za to drží celú koalíciu pekne pod krkom. Nastal čas, keď EÚ nezaujímajú predvolebné, demagogické sľuby a žiadajú konkrétne plnenie záväzkov od člena, ktorého doteraz podporovali a dotovali z peňazí ostatných voličov únie. Teraz nastal čas žatvy zasiatej nenávisti a arogancie.

Veľmi by ma ako voliča Smeru nasrdilo, keby poslanci SMERU zachraňovali reputáciu zlepenca tým, že zahlasujú za Euroval aj bez hlasov SaS . Nech si pani Radičová spojí hlasovanie o Eurovale s hlasovaním o dôvere k vláde. Použila toto vydieranie pri oveľa banálnejších veciach, tak nech nastaví krk aj pri veciach celoeurópskej dôležitosti. Tak to bude správne a spravodlivé, lebo niekto zasial vietor a teraz je čas žať búrku.

búrka /neznámy autor/

Problém patologickej chudoby a ako z nej von

17.06.2012

Všetci vieme, že najmä na východnom Slovensku nám pribúda počet obyvateľov v sociálnych skupinách s najnižšou životnou a vzdelanostnou úrovňou čo z týchto ľudí robí ťažko zamestnateľnú sociálnu vrstvu. Tieto skupiny sa vyznačujú patologickým sociálnym správaním, keď už rezignovali na začlenenie sa do normálneho života a sú už len čistými poberateľmi [...]

Poslancom SMERU

25.02.2012

Vážení poslanci za SMER-SD! Som sympatizant vašej strany a preto mi záleží na tom aby si strana Smer -SD udržala náklonnosť veľkej časti obyvateľstva aj po voľbách. Preto by som Vás rád upozornil na problém s neprimeraným odmeňovaním v štátom kontrolovaných podnikoch. Verejnosť veľmi citlivo vníma neprimerané platy a ešte viac neprimerané odmeny pre vrcholový [...]

Sviatky pokoja pre všetkých

24.12.2011

Všetkým priateľom, ale aj tým ktorí má nemajú celkom v obľube želám príjemné sviatky a pohodu v kruhu svojich blízkych. Želám Vám Nech sviatočný večer prestrie stôl hojnosti Nech žiadna topánka dnes nechýba. Nech stromček vydá darčeky radosti Nech deťom oči svietia jak hviezdičky Nech zdravie Vám slúži a nepustí bôľ Nech grošík Vám stále vo vrecku [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 38531x
Priemerná čítanosť článkov: 3503x

Autor blogu

Kategórie