Vládu s ním zostavovať nechceli ale na zachraňovanie zlepenca by im bol dobrý.

16. augusta 2011, cezar, Nezaradené

Pred voľbami dnešné strany zlepenca neváhali a zneužili otázky vzájomnej európskej pomoci na demagogické primitívne sľuby, v ktorých odmietali takúto pomoc. Dnes ich doba dobehla a teraz za tieto nezodpovedné výroky musia platiť politickými krokmi, ktoré sú v rozpore s ich vtedajšou demagógiou.

V pamätné dni keď Sulík držal balónik a pravica deklarovala svoju nenávisť a povýšenectvo k Ficovi tým , že odmietla vôbec prísť na jednanie o zostavení vlády, zasiali strany zlepenca svojou aroganciou a ignorovaním vôle skoro polovičky národa, budúcu úrodu revanše a škodoradosti.

Vysmiali sa všetkým požiadavkám opozície i vlastným sľubom o inom prístupe a uzurpovali si právo víťaza zobrať si v rámci slovenskej tradície všetko. Bolo to tak krátkozraké a hlúpe ,že bola len otázka času, kedy budú potrebovať aj hlasy nenávidenej a ignorovanej opozície.

Dnes nastal čas, že Sulík balónik už prestal držať, za to drží celú koalíciu pekne pod krkom. Nastal čas, keď EÚ nezaujímajú predvolebné, demagogické sľuby a žiadajú konkrétne plnenie záväzkov od člena, ktorého doteraz podporovali a dotovali z peňazí ostatných voličov únie. Teraz nastal čas žatvy zasiatej nenávisti a arogancie.

Veľmi by ma ako voliča Smeru nasrdilo, keby poslanci SMERU zachraňovali reputáciu zlepenca tým, že zahlasujú za Euroval aj bez hlasov SaS . Nech si pani Radičová spojí hlasovanie o Eurovale s hlasovaním o dôvere k vláde. Použila toto vydieranie pri oveľa banálnejších veciach, tak nech nastaví krk aj pri veciach celoeurópskej dôležitosti. Tak to bude správne a spravodlivé, lebo niekto zasial vietor a teraz je čas žať búrku.

búrka /neznámy autor/